Largoni urgjentisht këto objekte nga shtëpia, janë kancerogjene

Me shumë gjasë, orenditë të renditura më poshtë i kemi të gjithë në shtëpi, por nuk jemi në dijeni se janë kancerogjene.
Qirinjtë aromatikë dhe gotat prej letre janë kancerogjene, transmeton lajmi.net.Gotat prej letre përmbajnë stiren, i cili njihet si një kimikat që shkakton kancerin.

Edhe veshjet që nuk rrudhosen gjithashtu kanë përmbajtje kancerogjene. Janë regjistruar mjaft raste që provojnë se këto veshje janë përgjegjëse për kancerin e hundës dhe të rrugëve të frymëmarrjes.Ndaj shmangini materialet e tilla dhe përdorni sa më shumë materiale që rrudhosen dhe duhen hekurosur.