Lazim Destani promovon web faqen e tijë me video nga ceremonia e pranimit të titullit Doctor Honoris Causa

Të dashur miq, këtë përshëndetje sot po jua përcjell së bashku me njoftimin mbi lansimin në internet të faqes sime zyrtare ku do ta keni mundësinë të njoftoheni më gjerësisht mbi aktivitetet e mia.

Ju mund t’i shihni ato në faqen zyrtare të lansuar rishtazi,

www.Lazim-Destani.com

Nga aktivitetet e mia të kohës së fundit, këtu mund ta gjeni dhe videon e plotë nga ceremonia e pranimit të titullit Doctor Honoris Causa që më dha Universiteti i Tetovës.

 

 Mbledhjet dhe diskutimet nxjerrin konkluzione, por nëse nuk ndërmerren hapa konkretizimi atëherë mbetet vetëm shija e mirë e bisedave miqësore. – Lazim Destani –