Lëndohen katër shtetas të Maqedonisë në aksidentin në Lipjan

Një aksident trafiku në mes dy automjeteve ka ndodhur në udhëkryqin Lipjan – Janjevë, me ç’rast
lëndime trupore kanë pësuar dy meshkuj dhe dy femra, shtetas Maqedonisë.
Të lënduarit janë dërguar në QKUK dhe pas pranimit të ndihmës mjekësore, të njëjtit janë liruar