Letër Ziadin Selës: Besë mos u zë atyre që të pr.enë në besë

Nga: Zejni Bilalli

Vota ime e shtrenjta ime për dikend ti s’je gjë tjetër veç një rreth një kolar i thonë tetovarët! Po po një rreth që s’ke peshë s’ke vlerë s’ke funksion veç i siguron dikujt të ulë by.thën në kolltuk. Po moj po veç për të rehatuar by.thë shërbeke!

Të quajtën votë për të rin.gjallur VMRO-në të quajtën votë pror.use votë që vr.et ardhmërinë votë që pengon ardhmërinë drejtë rrugëtimit në BE e çka nuk thanë e nuk thonë për ty thonë që je edhe e Blerim Rekës!!!

Vota ime ka peshë dhe fo.rcë politike.Unë votova koncept politikë. Unë mbështeta kandidatin që mbështeti Aleanca. Pak kishte rëndësi ishte ai Blerimi apo kush do qoftë tjetër të ishte. Vota ime ishte votë kundër konceptit të konsualitetit.

Pse shtirremi!? Kush ia udhëhoqi kampanjën Blerim Rekës? Kush ia mblodhi nënshkrimet? Dakord ai është pjesë e këtijë grupimi politikë kuptohet nëse nuk ka ndrru mendje!
Ziadin Sela mate mirë këtë punë!

Veç dua të të them se besë mos u zë atyre që të pr.enë në besë. Lexoi mirë rezultatet! E ke Dibrën aty. Edhe njëri edhe tjetri ishin kundër teje! Një herë u dhe mandatet pa kusht dhe të njejtët ta futën thi.kën pas shpine! Kësaj here nuk të falet.

Pse u dashka me ia hjek prej qafe gurin që i rëndon në qafë! Fundja le të shohim sihër kësaj radhe! Mos u sikletos shumë për BE-në! E di sa larg këtijë rrugëtimi jemi!

E di që e ke vështirë por ja që të ka ra hise.Jepu shpirt dhe forcë politike këtyre 80.000 votave kuptohet së bashku me Bilallin dhe Blerimin. Nuk dua të të shoh si këto sllatarkat që herë bëjnë pozitën e herë opozitën!
Të mëdhenjtë të mençurit dhe guximtarët shkruajnë histori.