Lu.ftoi 5 vite me kan.cerin, 15 vjeçari fiton betejën me tumo.rin në tru (FOTO)

Daniel Morton ishtë vetem 10 vjeç kur doktorët e diag.nostikuan me tu.mor në tru dhe i thanë që gjendja e tij ishtë shumë e rëndë dhe ai do të kishte maksimumi 18 muaj jete.

Djaloshi iu nënshtrua në atë kohë një operacioni të rëndë prej 11 oresh gjatë të cilit doktorët i hoqen një pjesë të madhe të tum.orit në tru por përsëri djaloshi nuk kishte shumë mundësi për të jetuar.

Ai kurrë nuk e trishtua dhe vazhdoi të bënte terapitë e tij dhe u bë pjesë e një programi për metoda të reja kundër tum.orit në tru. Pas shumë muajsh doktorët kuptuan që truri i tij filloi të stabilizohej dicka që nuk mund të ndodhë në menyrë natyrale. Djaloshi edhe pse ishtë shumë i lodhur dhe i rënduar nga kimiot.erapitë e shumta nuk ndaloi kurrë se luftuari dhe sot ai ka arritur të jetë pothuajse se 100% i kuruar.

Historia e djaloshit ka prekur të gjithë boten duke i motivuar njerëzit që nesë nuk dorëzohesh në jetë, çdo gje është e arritshme.