Luana shfaqet në të bardha vezulluese para pasqyrës, duket tejet joshëse

Ka lënë për pak kohë në një anë moderimin dhe plot pasion i është përkushtuar muzikës.

Luana Vjollcën e kemi parë kohët e fundit mjaft të angazhuar me koncerte në qytetet të ndrushme. Duket se kjo e bën mjaft të lumtur Luanën.

Ajo ka ndarë një video të shkurtër teksa përgatitetet të dalë në skenë. E veshur me të bardha para pasqyrës Luana duket mjaft sexy

Ndërkohë ajo nuk heq dorë nga të qëndruarit zbathur.