Luana Vjollca publikon “Vetëm ty”

Me disa projekte të reja është prezantuar Luana gjatë kësaj vere, ku njëri nga ta është publikuar sot.

“Vetëm ty” tashmë është i qasshëm në kanalin “Youtube”, që është një projekt i dal nga bashkëpunimi i disa personave, si Bini Diez, Nurteel dhe sigurisht Luana.

Më poshtë gjeni projektin të realizuar edhe me videoklip.