Lumen s’e keni parë asnjëherë kështu, por, keni çfarë të shihni…

Përveç se tani po punon në projekte, Lumja ka një kohë të gjatë që është aktive në dasma dhe ahengje, për të cilat është folur se fiton shuma të mëdha të parave dhe bën atmosferë që mbahet mend.

Pavarësisht angazhimeve, është tejet aktive në rrjetet sociale, ku kësaj here ka ndezur rrjetin me linjat të cilat vërtetë se i ka për çdo kompliment.

Ja si po duket…/Kosovarja/