Macron jep lajmin e madh, Notre Dame nuk do të bjerë!

Në një deklaratë për mediat presidenti i Frances – Emmanuel Macron bëri me dije se katedralja e Notre Dame nuk do te bjere. Ajo do të rindërtohet dhe do ketë të njejtën rëndësi per te gjithë besimtaret dhe turistet anembanë globit!

Premtimi është premtim, tha Macron!