MALI I ZI I NGREH PËRMENDORE TITOS

Kuvendi komunal i Podgoricës ka miratuar propozimin e kryebashkiakut të kryeqytetit malazez, Ivan Vukoviq që në Podgoricë t’i ngrihet përmendore ish-liderit jugosllav, Josip Broz Titos.

Vendimin e tillë e kanë mbështetur asamblistët e partisë në pushtet dhe dy asamblistë të Lëvizjes Qytetare, URA.

Vukoviq ka thënë se nisma për ngritjen e një përmendoreje të tillë nuk paraqet jugonostalgji, por dëshmi se Mali i Zi i mbetet besnike orientimit anti-fashist, raporton RTCG, transmeton Koha.net.