Mançevski: Reformat në adminisitratë kanë filluar!

Qytetarët do të duhet të pr.esin fundin e vitit 2019 dhe vitin 2020 për të parë rezulatet e para nga reformat në administratën publike. Kështu vlerëson Ministri i Shoërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski i cili nuk pajtohet me konstatimin se reformat në administratë janë vonuar. Në një intervistë për Alsat Mançevski sqaron procesin e riorganizimit dhe optimizimit të sektorit publik për të cilin thonë se do të ketë shkarkime. Ai pret që ligjet e reja të pamundësojnë ndikimet partiake gjatë punësime ose ngritjeve në detyrë.