Manifestimi Tingujt e Çarshisë fillon në 7 shtatorë në Shkup


Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional TINGUJT e ÇARSHISË, 2018, projekt i cili do të mbahet në lokacionet e Çarshisë së Vjetër të Shkupit, me datë 7 dhe 8 shtator, 2018.
Si çdo vit programi do të jetë me të ftuar të ndryshëm si: Oxigen Band me Linda Hakaj, Alban Skenderaj, GHETTO GEASY, DJ Gamblemania….. dhe shumë mysafir të tjerë! Ju mirëpresim!
PROGRAMI:

7 Shtator (dita e parë)

18:00 – Libraria e Çarshisë

ORA LETRARE – Trokas në derën e poetit

19:00 – Platoja e UEJL – it

DUO BOJKOSKI

21:00 – Sheshi – “SKENDERBEJ”

KONCERT

OXYGEN Band (live), LINDITA HAKAJ, RINA & ZANA,
NEXHAT dhe VALON SUMA

8 Shtator (dita e dytë)

21:00 – Sheshi – “SKENDERBEJ”

KONCERT

DЈ – GАМBLEMANIA
ALBAN SKENDERAJ
GHETTO GEASY – MARSHALL JUNGLE