Maqedoni, 26 vjeçari ka përdh.unuar një grua para dy fëmijëve të saj!

A.M. 26 vjeçar është pad.itur pen.alisht nga policia për shkak të dysh.imeve të bazuara se ka kryer katër vepra pen.ale informoi zëdhënësja e policisë së Shtipit Gordana Panajotova.

Sipas policisë ai ka mbajtur pen.g një grua 24 vjeçare dhe dy fëmijët e saj të vegjel.

Njëkohësisht ai ka bë edhe perdh.unimin e gruas 24 vjeçare kurse ka sul.muar edhe një polic.

Rasti mak.aber ka ndodhur në një banesë në rrugën Boris Krajger në Shtip.