Maqedoni: Kuvendi formon grup ndërpartiak për mbrojtjen e të drejtave të LGBT shoqërisë

Në Kuvendin e Maqedonisë do të themelohet dhe promovohet grupi ndërpartiak parlamentar për të drejtat e komunitetit LGBTI në Kuvendin e Maqedonisë.

Në këtë grup do të anëtarësohen deputetë të përbërjes së tanishme parlamentare, nga parti të ndryshme.

Përveç deputetëve, në këtë aktivitet do të marrin pjesë përfaqësues të ambasadave dhe të sektorit joqeveritar të kësaj sfere.

Loading...