Maqedonia e vetme: Populli tregoi se dëshiron kandidat të maqedonasve, dhe jo të të huajve

Nëpërmjet një njoftimi të partisë pro-ruse thuhet se “Populli maqedonas dhe pjesa më e madhe e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë janë fitimtarë në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale me jehonën e ulët të zgjedhjeve”.

“Edhe krahas blerjes së madhe, premtimeve për punësime dhe dërgimi i organizuar i listave të votimit nga ana e LSDM dhe OBRM-PDUKM, populli tregoi se nuk frikësohet nga kërcënimet dhe trsynitë dhe se interesi shtetërin shtetëror e lanë mbi interesin personal”, thonë nga Maqedonia e vetme, njofton Telegrafi Maqedoni.

Sipas tyre, populli tregoi se dëshiron kandidat që mbron interesat shtetërore dhe kombëtare dhe jo kandidatë të të huajve që shkatërrojnë Maqedoninë dhe maqedonasit.

“Për këtë shkak kishte jehonë të vogël në zgjedhjet presidenciale|, thuhet në kumtesën e kësaj partie.