Mavraj firmos me Ingolstadt

Mbrojtësi shqiptar Mërgim Mavraj ka firmosur për ekipin e Ingolstadt. Ekip ky që garon në Bundesliga 2. Një lëvizje e befasishme nga shqiptari, pasi skuadra gjermane ndodhet në vendin e fundit të ligës së dytë dhe Mavraj rrezikon shumë me këtë kalim. Skuadra e re e shqiptarit ka 10 pikë, 3 më pak se vendi i 15 që të shpëton në këtë Kategori.