Mbytet një tjetër pushues nga valët e detit në Spille

Një pushues është mbytur paraditen e sotme në plazhin e Spillesë.

Viktima është rreth 60-vjeç, ndërsa identiteti ende nuk dihet.

Ai kishte hyrë për t’u larë dhe pavarësisht ndërhyrjes së shpejtë të rojës së plazhit dhe ndihmës nuk ka mundur që të mbijetojë duke ndërruar jetë.