Me gjoksin e çarë e gati duke i plasur, kush e ka nxjerrë hapur sheshit?

Ajo bëri një periudhë pushimi nga rrjetet sociale dhe fotot provokuese që publikonte herë pas here, por siç duket, vapa ka bërë të sajën dhe Oriola Marashinuk rrinte dot pa përshëndetur.

Në disa foto që ka publikuar në Instagram, ajo ka ekspozuar gjoksin nën një kanatiere, teksa disa shenja të çarash duken në topat e saj rrethorë e të mëdhenj.

Bie në sy madhësia e gjoksit të Oriolës, për të cilin shumë veta kanë dyshime nëse është real apo ka ndonjë ndërhyrje nga dora e mjekut.

Ju si mendoni?

Loading...