Me moton ”Pranverë pa drejtësi”, të mërkurën protestë për rastin e Almirit

Me moton ”Pranverë pa drejtësi”, të mërkurën protestë për rastin e Almirit

Të mërkurën para Qeverisë së Maqedonisë do të protestohet kundër vendimit për rikualifikimin e lëndës për vrasjen e Almirit të vogël.

Motoja e protestës do të jetë ”Pranverë PA DREJTËSI”.

“Ju presim në Protestë të shprehni revoltën tuaj ndaj mafies gjyqësore.

Sillni me vete lodër, veshje apo çka do më të zemrës nga fëmija apo nipit/mbesa juaj.

Protesta do të jetë e qetë sepse do të ketë shumë nëna dhe fëmijë”, thuhet në thirrjen.

Loading...