Më në fund Adelina Tahiri tregon pse u martua me biznesmenin maqedonas, arsyeja e saj është shokuese, ja cfarë thotë ajo (VIDEO)

Më në fund Adelina Tahiri tregon pse u martua me biznesmenin maqedonas, arsyeja e saj është shokuese, ja cfarë thot ajo….Këngëtarja Adelina Tahiri gjithmonë tregon luksin në të cilin jeton. Para se të martohej me avokatin milioner, ajo e tregonte luksin me veshje të shtrenjta e udhëtime. Në një intervist ishte e ftuar Adelina ku ka treguar edhe për lidhjen e saj me maqedonasin, po ashtu asaj i erdhi edhe një pyetje provokative, “Pse je fejuar me biznesmenin maqedonas? Në atë moment Adelina shpërthen dhe tregon arsyen shokuese, shikoeni intervisten e shkurt.