Meda bëri një ndryshim në pamjen e tij! Shikoni si po duket tani ai!

Meda është ndër këngëtarët me të dashur për publikun.

Këtë e dëshmon edhe fakti se sa shumë është i ftuar në dasmë, që do të thotë është i përzgjedhuri i tyre për ditën më të rëndësishme të jetës.

Meda është i martuar me Lulën dhe ka fëmijë, të cilët janë një familje shumë e bukur dhe e lumtur.

Ai është shumë aktiv në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

E sot ai përmes një fotografi ka treguar se po rregullon flokët.

Ja si po duket tani ai…