Meliania Trump kritikohet për veshjen në Afrikë (Foto)

Zonja e parë amerikane Melania Trump është kritikuar ashpër për veshjen e saj gjatë vizitës në Afrikë. Për njerëzit si Melania Trump është e vështirë të mbetet politikisht neutrale në pamjen. Zonja e Parë ka folur shumë edhe këtë herë me anë të veshjes. Ajo ka dalë në publik me një kapelë e stilit kolonial, simbol ky fyes për Afrikën. Por kjo nuk është i vetmi detaj që vlen të përmendet. “Do të doja që njerëzit të përqendroheshin në atë që bëj unë, jo në atë që mbaj veshur”, tha zonja e parë shprehimisht.

Udhëtimi i turistes super VIP me ministrin e antikitetit të Egjiptit që bën rolin e gudiës dhe masat e rrepta të sigurisë, treguan magjepsjen e Melania Trump që viziton vendet turistike me një pamje të hijshme dhe sofistikuar. Ajo mbante veshura pantallona ngjyrë të bardhë dhe një këmishë të lehtë, xhaketë sportive Ralph Lauren me kapelë dhe këpucë të Chaneli, rrip Dolce & Gabbana e mbi të gjitha një kravatë moderne.