Menduh Thaçi: Duhet urgjentisht të largohet Mulla Sula

Ne emisinonin debativ ne Klan Maqedoni , Menduh Thaçi u pergjigj edhe rreth ngjarjeve te fundit ne BFI.

”Ai eshte nje kr.iminel , ai ska pike lidhje me muslimanizem, ai nuk ka asnje pik vote genjen.

Ai nuk ka lidhje as me din as me iman, ai e ka ndruar kushtetuen dhe e ka bere veten te perjetshem, nje njeri qe nuk jep pergjegjesi askund.