Mësohet arsyeja e vr.asjes së trefishtë në Prishtinë

Vr.asja e trefishtë në lagjen Dardania në Prishtinë ka tro.nditur vendin.

Një burrë ka vr.arë gruan e tij gruan e djalit e pastaj edhe vetën në lagjen Dardania.

Mësohet se burri që kreu vr.asjen ka qenë i sëmurë psikik ndërsa familjarët e tij ishin rre.zikuar edhe më herët.

Ai edhe para një viti kishte ten.tuar të vr.iste gruan e tij e policia i kishte konf.iskuar ar.mët.

Sic mësohet nga vendi i ngjarjes ky person kishte blerë sërish ar.më dhe sot ai u mori je.tën dy familjareve dhe vetës.

Bëhet e ditur se në momentin kur ndodhi ngjarja tra.gjike në vendin ku ndodhi rasti kishte qenë prezent edhe një fëmijë.

Rastin për Express e kishte konfirmuar zëdhënësja e policisë në rajonin e Prishtinës Flora Ahmeti.

“Sot rreth orës 13:20 policia ka marrë informacionin për nje vd.ekje te dy.shimte ne rrugen “Bill Klinton” në Prishtinë. Menjëherë pas marrjes së këtij informacioni në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitet e nevojshme policore. Nga informacionet e para në vendin e ngjarjes dy.shohet se nga ar.ma e zj.arrit janë vr.are tre persona. Vd.ekjen e vik.timave e ka konstatuar ekipi mjekesor ne vendngjarje. Aktualisht njësitet policore janë duke punuar ne sqarimin e të gjitha rrethanave që kanë të bëjnë me rastin” ka bërë të ditur Ahmeti.