MICKOSKI: Me dhunë dhe pa konsultime imponojnë pyetje të referendumit

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në ditën e sotme të festës së Ilindenit akuzoi pushtetin për veprime të dhunshme dhe montime të rasteve gjyqësore me qëllim përçarjen e këtij subjekti.

“Për çfarë uniteti flasin kur m për ndryshimin e emrit, kur çdo ditë shpallin tradhtar dhe patriot, kur ka deputet dhe viktima tjera të pafajshëm të ngarkuara me raste të montuara politike me të vetmin qëllim që të përçahet VMRO-DPMNE-ja dhe mos nënshtrimi i popullit maqedonas”, tha Hristijan Mickoski, kryetar i VMRO-DPMNE-së.

Referendumi për marrëveshjen me Greqinë është caktuar për 30 shtator. Në rast se nuk arrihet cenzusi, kryeministri Zaev paralajmëroi se procesi kaluan në duart e institucioneve.

Loading...