Pas takimit të sotëm me kryeministrin Zoran Zaev, kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski ka thënë se mendimi i tij dhe i partisë lidhur me marrëveshjen me Greqinë, jo vetëm që nuk ka ndryshuar, por edhe më shumë është forcuar.

Ai ka thënë se ka marrë marrëveshjen nga kryeministri dhe se ne periudhën që vijon pret konsultim më të gjerë, transmeton Medial.mk. Ai ka thënë se në procesin e konsultimit duhet të marrin pjesë edhe dy bashkësitë më të mëdha fetare në vend si dhe ASHAM-i.

Mickoski ka thënë se kjo marrëveshje është kapitullim për Maqedoninë.

/Medial.mk/

LEXO EDHE

JOIN THE DISCUSSION

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com