Milaim Zeka “kryeministër”

Është gjithmonë deputeti Milaim Zeka, ai që shpesh herë shkakton humor në seancat e Kuvendit.

Ai doli për të folur në seancë, mirëpo para tij u desh të dalë nënkryetari Kujtim Gashi dhe kështu Veseli i tha Zekës që të pres deri sa ta përfundoj nënkryetari deklarimin e tij.

E ndërkohë Zeka u ul tek karrika e kryeministrit Haradinaj.

Veseli i tha Zekës që nuk lejohet që ai të ulet aty. /Sovrani.

Loading...