Milikije Halimi vizitoi xhaminë qendrore në Haraçinë, do të ketë pamje shumë më të bukur (Foto)

Milikije Halimi vizitoi xhaminë qendrore në Haraçinë, do të ketë pamje shumë më të bukur.

Milikije Halimi sot vizitoi xhaminë qendrore në Haraçinë ku edhe është duke përfunduar renovimi i kësaj xhamie që të ketë një pamje më të bukur dhe kushte më të mira për të gjithë xhematin e kësaj xhamie.