Mjekët japin alarmin! Nga sot, kujdes kur të put.hni, mund të merrni sëmundjen e pashërueshme

Vitet e fundit, semundjet ne bote jane perhapur shume dhe kjo lidhur dhe me faktoret e jeteses.Semundjet e perhapura, shpesh mund te vene ne pikepyetje sipas mjekeve edhe faktin: A semuremi nga puthjet?Por, së fundmi një studim tregon se nëpërmjet puthjes mund të merret sëmundja deri diku e pashërueshme, ndaj mendohuni dy herë para se të pu.thni.