Burri Që Pi Gjysmë Litër Uri;Në Në Ditë, Thotë Se Ndihet Më I Lumtur Dhe Më I Zgjuar Receta

Fabian Farquharson, 37 vjeçar që punon si dizajner i ineriorit nga Sheffield, Yorshire.Fabian së pari ka filluar ta praktikojë pirjen e urinës 3 vite më parë, kur ka filluar të ndjejë dhimbje në stomak.Ai e fillon ditën me gjysmë litre urinë të freskët, duke e përcjellë me 300 deri 400 ml urinë të vjetës dhe thotë se po e bën të ndjehet më i shëndetshëm, më i lumtur dhe më i zgjuar,Fabian tregon: “Unë kam udhëtuar shumë për punë dhe kam ngrënë ushqim të shpejtë – Burger King, McDonlad’s, çfarëdo që e kisha të lehtë. ..Klijko ne rejkllame per videon…