Kallashi: Politikanët Ma Kanë Kërkuar Për Një Natë Por Si U Përgjigja

Në intervistën më 10 gjëra që nuk i dinin për të, Kallashi zbuloi se politikanë dhe këngëtarë i kanë ofruar shumë para që të lidhej me ta ose të kalonte një natë.“Krejt këta politikanë dhe këngëtarë të showbizit, edhe familjarë më kanë bërë shumë, shumë oferta të mira që të kisha një lidhje me ta të shkoja një natë… Klijkoo ne rejk,llamm per videon..