Kapet një vajzë me mar*ihuanë në Kumanovë (FOTO-EMRI)

Mbrëmë rreth orës 18 është ar*restuar në Kumanovë Monika Ristovska, vajza nga Shkupi e cila publikisht konsumon mar*ihuanë dhe angazhohet për legalizimin e saj në Maqedoni.

Ajo është ar*restuar në rrugë dhe më pas është bastisur vendqëndrimi i saj në Kumanovë ku janë gjetur 5 gram ma*rihuanë.

Policia ka kërkuar prej Prokurorisë që vajzës së arr*estuar ti shqiptohet parabu*rgim, shkruan faqja “Janaki Znae”.