Kjo shenjë e horoskopit është gjithmonë ‘shef’ në lidhje

Nuk ka asnjë ngurrim dhe shumë konkretisht e pa ekuivoke do ta njoftojë partnerin me nevojat e veta dhe pritjet në lidhje.

Di të jetë shumë kokëfortë, verbërisht u qëndron bindjeve të tij dhe me këtë rast e injoron anën tjetër të tregimit.

E vërteta e tij ka vlerë absolute dhe gjithmonë atë e imponon si të vetmen të mundshme.

Besojmë se tashmë e kuptuar se është fjala për DEMIN.