Labi I Kishte Dhënë Shumë Zor Për Taksën, Megjithatë Feston Me Ujë ‘Rosa’ Të Serbisë

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, nuk ishte mjaftuar me vendimin e kryeministrit Ramush Haradinaj për taksë prej 100 për qind ndaj produkteve serbe, dhe në një reagim në profilin e tij kishte kërkuar që taksa të rritet në 200 për qind.Por duket që qëndrimet e tilla të tij, nuk i vë në zbatim gjatë jetës së përditshme.Në një video të publikuar sot, ku kishte kritikuar ata që po ia përqeshin mjekrën dhe flokët e pa prera, Labinot Tahiri shihet teksa pi dhe bën ‘gëzuar’ me ujë ‘Rosa’, i cili është prodhim i Serbisë…Klijko ne rejkllame per videon…