Ngërçe, Përballje Dhe Frikë! Ç’po Ndodh Me 12 Shenjat E Horoskopit Tani Që Planetet Kryesorë Po Tërhiqen

Gjatë ditëve të para të majit, ne do të ndikohemi nga katër fenomene të fuqishme astrologjie. Për 12 shenjat e zodiakut, këto kalime në astrologji jo vetëm që do të na sfidojnë, por do të na ndihmojnë të arrijmë atë që duam për jetën tonë.Këto janë të gjitha transite një-ditore, por ato do të ndikojnë përgjatë muajve në vazhdim, sidomos kur Mërkuri të kalojë në shenjën e Demit.Merkuri është planeti që rregullon aftësinë tonë të komunikimit dhe të mendimit, por gjithashtu na inkurajon që të planifikojmë…Klijko ne rejkllame per videon