Njëri Nga Këta Persona Është Këngëtari I Njohur, A E Dini Cili?

Ramadan Krasniqi-Dani është kthyer në kohë. Kjo foto më siguri nga koha kur ka qenë në studime.Dani, ka pyetur fansat dhe ndjekësit e tij në ‘Instagram‘ se cili është në imazh.Për ju që nuk po arrini ta gjeni, Ramadan Krasniqi është personi i katërt nga ana e majtë.Nuk paska ndryshuar edhe aq, apo jo? Ndryshe, këngëtari nga Peja mbetet njëri nga zërat me të veçantë të muzikës shqiptare.. Klijkooo ne rejkl,amm per videon..