Pas 18 Vitesh Martes Zoti Me Dhuroi Nje Djale. Kush Me Uron Zoti I Dashte Ate Qe I Mungon Receta

Pas 18 vitesh martes Zoti me dhuroi nje djale. Kush me uron zoti i dashte ate qe i mungon, ka qe 18 vite martes dhe deri me tani nuk deshi Zoti qe te kem femije, mirepo si thone kush pret ne fund do ti shperblehet durimi dhe keshtu ndodhi edhe me mua, ku pas 18 viteve tani kam nje djale, ju them te gjitheve te mos heqin dore dhe te mos dheprohen…Klijko ne rejkllame per videon…