Rina Balaj Me Epitet Të Veçantë Për Adelina Ismailin: E Vetmja Gangstere Që Njoh, Legjendë E Gjallë

Reperja e re, Rina Balaj, është shumë e pëlqyer nga të rinjtë për këngët e saj.Ajo është shumë aktive me projekte të reja, gjersa vazhdon të jetë mjaft e ndjekur edhe në rrjetet sociale.Si çdo këngëtarë tjetër, edhe reperja nga Istogu duket se ka pasur një artist nga i cili është frymëzuar në fëmijërinë e saj, dhe për të cilin ruan respekt…Klijko ne rejkllame per videon…