Rrënqethëse 7 Vjeçari I Shkruan Letër Babait Të Ndj;Erë, Dhe Të Gjithë I Përloti

Vogëlushi ka përlotur së fundmi gjithë rrjetin pas letrës prekëse që i ka shkruar të atit që nuk jeton më.7-vjeçari katër vite më parë ka humbur babain e tij, dhe së fundmi në ditën e tij të lindjes ka vendosur ti shkuaj atij një letër dhe ta dërgojë atë në parajsë.Ai e futi letrën në një zarf dhe sipër tij shkroi: “Zoti postier, a mund ta dërgosh këtë letër në qiell për ditëlindjen e babait tim? Faleminderit.”Shërbimi postar është prekur jashtëzakonisht shumë… Klijkoo ne rejk,llamm per videon..