Shqiptari bëhet i fortë me policin e Zvicrës pastaj thotë “oj gru më myten” (Video ekskluzive)

Policia zvicerane kishin shkuar në derë të një shqiptari, e ky nuk i priti shumë qetë.

Në videon që i kanë dërguar Gazetës Express, banoi shqiptar në Zvicër shihet teksa debaton ash.për me një nga policët zviceran.

Më vonë, Polici vendos ta ndal shqiptarin, dhe kjo duket sikur arr.estim i dhun.shëm.

Më pas shqiptari thërret gruan e tij duke i thënë ‘oj grua më mb ytën”.