Stilisti i njohur shqiptar thotë se ka flejtur me të gjitha

Stilisti i njohur shqiptar ishte i ftuar në mbremjen “xing me Ermalin”

Valdrin Sahiti ka folur gjatë gjithë kohës për jetën dhe punen e tij si dhe me personat që bashkpunon.

Por Ermali si gjithmon me pyetjet e tij provokat,ive pyet stilistin se me cilën prej këtyre që ka bashkpunuar ka flejtur ndersa Valdrini i përgjigjet “Me të gjitha”, e të dy ja shkrepin të qeshurës.

I pyetur se cila prej këtyre 4 këngëtareve ka më shumë tangërllik, Valdrini tha emrin e Leonorës.

Për Erën, Valdrini u shpreh se ka shumë vese, ndërsa për Elvanën tha se kërkon në çdo moment të ushqim. /albeu.com\