fbpx
Thursday, May 23, 2019

TECH- AUTO

Ky është numri që po çmend shkencëtarët

Numri 187,5 nuk ka domethënie për shumicën prej nesh. Por, ai ka rëndësi të madhe për shkencëtarët, astronomët dhe fizikanët. Bëhet fjalë për vlerën e...

Këtë duhet ta dini kur paguani me kredit kartelë

Shumë njerëz bien viktimë e kriminelëve të cilët i skanojnë kartelat e tyre të kreditit për të nxjerrë info duke përdorur pajisje speciale (të...

Pse kjo makinë është marka më e preferuar në Zvicër?

Sipas statistikave të “Auto Schweiz”, Tesla ka shitur 1094 vetura Model 3 në Zvicër gjatë muajit mars të këtij viti. “Kjo shifër e vendos markën...