U Mungojnë 70 Centë Për Ta Paguar Taksinë, Ja Çfarë Iu Bën Vozitësi

Sophie Heath dhe Yeva Wilcox, të dyja 18-vjeçare, kanë përjetuar një situatë sa qesharake po aq edhe të komplikuar.
Bëhet fjalë për dy vajzat të cilat derisa po udhëtonin me një taksi, në përfundim të rrugëtimit, kur kanë dashur të bëjnë pagesën, u kanë munguar pak para.Siç shkruajnë mediat britanike, përcjell Telegrafi, atyre u kanë munguar 0,7 euro, për të paguar shërbimin e taksisë prej 7,7 funte… Klijkoo ne rejk,llamm per videon..