Momentet e ardhjes së trupit të paj.etë të Zarife Hasanajt, familjarët nuk i mbajnë lotët! (FOTO)

Nën tingujt e “Marshit Funebër” të babait të pianos Frederic Chopin në aeroportin e Rinasit ka mbërritur trupi i paj.etë i nëntetares Zarife Hasanaj

I mbuluar me flamurin kuq e zi trupi i 32 vjeçares që mbeti e vr.a.rë në bazën ushtarake të NATO-s në Letoni për shkak të një shpër.thimi, është përcjellë në tokën shqiptare me nderime si dhe me lotë të shumtë nga familjarët e saj.
Disa nga momentet e ceremonisë së zhvilluar këtë të enjte në aeroportin e Rinasit në Tiranë. Familjarët për.loten thellë sapo arki.voli i nëntetares u afrohet.