Momenti i aksidentit fatal që ndodhi para dy ditëve në Gjakovë

Një aksident i rëndë trafiku ndodhi para dy ditëve në rrugën rajonale Gjakovë-Qafë Morinë, saktësisht në fshatin Korenicë.

Si pasojë e këtij aksidenti ka humbur jetën një qytetar i Shqipërisë dhe janë lënduar gjashtë persona të tjerë.

Aksidenti në fjalë ka ndodhur në mes dy veturave ‘Golf’ dhe ‘Mercedes’, ku shkaktar i aksidentit dyshohet të ketë qenë shoferi i Golfit, tashmë i ndjeri B.M, afro 40 vjeçar.

Lëndime trupore si pasojë e këtij aksidenti pati edhe një fëmijë, E.M.