Murgesha: Besoj në fuqinë shëruese të Can*nabis

Pasi zbuloi se bashkëshorti i saj po e mash.tronte Christine Meeusen nga Gjeorgjia vendosi të bëhej murgeshë dhe ndërtoi një perandori ndërkombëtare dr.oge me vlerën 3.8 milion £.

E dashuruar pas një burri të divorcuar dhe së bashku prindër të tre fëmijëve ishin në një harmoni të plotë familjare.

Por gjithçka u shk.atërrua kur ajo mori vesh se disa vite më vonë 1 milion $ kursime ishin zhdukur. Bashkëshorti i saj kishte vj.edhur çdo qindarkë.

Më pas ajo zbuloi në garazhin e shtëpisë një skedar që nxorri në shesh se ai nuk ishte divorcuar kurrë dhe ishte ende i martuar me gruan e tij të parë.

Pas një sërë vendimesh në jetën e saj tashmë jeton si murgeshë në Californi dhe ka ngritur në këmbë një perandori Cann.abisi e cila vlen plot 5 milion $. Ligji në Californi citon se mund të rrisni një sasi të limituar të bimëve për përdorim personal.