MUXE – Platforma Revolucionare e Listimit të Pasurive të Patundshme Bazuar në Teknologjinë Blockchain

Një ekip zhvilluesish softverik nga Holanda dhe Amerika janë duke punuar në një Platformë e cila do te thjeshtëson dhe mundëson që Pasuritë e Patundshme te jenë më të aksesueshme për komunitetin në shkallë globale.

MUXE B.V. është një kompani e regjistruar ne Enschede, Holandë e cila është platformë listimi që do të ketë prona të listuara në një mënyrë shumë novatore duke përdorur burimin revolucionar të teknologjisë blockchain.

Duke përdorur një platformë listimi Peer-To-Peer, MUXE synon të ulë kostot që janë mbizotëruese në tregun aktual të pasurive të patundshme.

PRE-ICO Shitja e MUXE Tokens fillon më 16 Mars dhe do te perfundon më 8 Prill 2018.

Per me shum informata reth projektit MUXE mund të gjeni ne:
Web:  www.muxe.io
Facebook: https://www.facebook.com/MUXEproject/
Twitter: @MUXEproject
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/muxe-project
Telegram: t.me/MUXEproject
Loading...