Mysafir i Znj. Suzana Mushkolaj ishte kryeparlamentari Talat Xhaferri

Në epizodin e fundit të emisionit METAMORFOZA me Suzana Mushkolaj që transmetohet në televizionin më të madh në Maqedoni Alsat-M.

Mysafir i Znj. Suzana Mushkolaj ishte kryeparlamentari Talat Xhaferri ku pas bisedës gati një orëshe u zbuluan shumë nga arritjet e kryeparlamentari nga e kaluara e tij e bujshme si dhe jeta private po ashtu dhe presionet dhe sfidat e tij gjatë këtij mandati si Kryeparlament.

Talat Xhaferri është shqiptari i parë i cili pas themelimit të Maqedonisë ushtron funksionin Kryeparlamentar në Republikën e Maqedonisë ai u emërua në qeverinë reformatore të Zaevit gjithashtu ai do të mbahet mend si njeriu i parë që nënshkroi ligjin për zyrtarizimin e gjuhës shqipe.

 

Në linkun më poshtë mund ta ndiqni emisionin e plotë dhe intervistën ekskluzive të z.Talat Xhaferrit për emisionin Metamorfoza dhe udhëheqësen e saj Syzana Mushkolaj.