Ndë.rroi jetë pak kohë pasi fitoi lotarinë milionëshe…

Melissa Ede ka vd.ekur në moshën 58 vjeçare pak ditë pasi ajo u dërgua në një spital në Angli.

Fituesja e një lotarie milionëshe Melissa Ede ka vd.ekur në moshën 58 vjeçare pak ditë pasi ajo u dërgua në një spital në Angli.

Ka qenë një familjare e saj ajo që ka konfirmuar lajmin e tri.shtë, duke thënë se Melissa vd.iq papritur të shtunën në mbrëmje raporton “Daily Mail”.

Shkaku i vd.ekjes së saj nuk dihet megjithatë vetëm javën e kaluar ajo u dërgua në një qendër mjekësore pasi dy.shohej se kishte një su.lm kardiak.

Familja e saj ka thënë se marrëveshjet e va.rrimit po bëhen dhe detajet do të dalin në publik në një datë të mëvonshme.