Ndërron jetë një shtetas austriak në një hotel në rrugën Prishtinë -Shkup

Një shtetas i Austrisë është gjetur i vde*kur në një nga hotelet e kryeqytetit. Rasti po cilësohet si vde*kje e dyshimtë. Rastin e ka konfirmuar edhe zëdhënësja e Policisë për Rajonin e Prishtinës, Florie Ahmeti.Ahmeti ka thënë se rasti ka ndodhur në një prej hoteleve në rrugën Prishtinë-Shkup, dhe se njësitet policiore janë duke u marrë me rastin.

Një burrë me shtetësi austriake është gjetur i vd*ekur në një hotel në Prishtinë.“Rasti ka ndodhur në një hotel, në rrugën Prishtinë- Shkup. Vd*ekjen e viktimës mashkull shtetas austriak, e ka konstatuar ekipi mjekësor në vendngjarje. Aktualisht njësitet policore janë duke punuar në ndriçimin dhe sqarimin e të gjitha rrethanave që lidhen me rastin.”, ka thënë Ahmeti.